ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ – ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ο τρόπος αποστολής και ο χρόνος παράδοσης ποικίλουν ανάλογα με τον όγκο και την άμεση διαθεσιμότητα των εμπορευμάτων.

Τα ετοιμοπαράδοτα προϊόντα φεύγουν από εμάς την επόμενη εργάσιμη μετά την επικύρωση της παραγγελίας για αντικαταβολές και πληρωμές με κάρτα  ή μετά την παραλαβή της κατάθεσή σας για παραγγελίες που εξοφλούνται μέσω τραπέζης.

Για προιόντα που δεν υπάρχει άμεση διαθεσιμότητα ο χρόνος αποστολής κυμαίνεται από 2 έως 5 εργάσιμες ημέρες.

Σε περίπτωση εξαντλήσεως κάποιου προϊόντος θα υπάρξει τηλεφωνική ενημέρωση.

Στέλνουμε τα προϊόντα σας με courier. Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

Τα προϊόντα με μεγαλύτερο βάρος κατόπιν συνεννόησης μαζί σας μπορούμε να τα στείλουμε με μεταφορική.

Επίσης, μπορείτε επίσης να παραλάβετε τα προϊόντα σας από το κατάστημα μας.

Παραγγελίες διεκπεραιώνονται από Δευτέρα έως Σαββατο (εκτός από αργίες). Παραγγελίες που τοποθετούνται στο σύστημα Παρασκευή από τις 5.00 μ.μ. και μετά, θα περάσουν τα στάδιο έγκρισης, προετοιμασίας και αποστολής τη Δευτέρα.

Σημείωση: Εάν επιθυμείτε το προϊόν να σταλεί σε διαφορετική διεύθυνση από αυτήν που καταχωρίσατε για τα προσωπικά σας στοιχεία, έχετε τη δυνατότητα να δηλώσετε διαφορετική διεύθυνση παραλήπτη στο σύστημα καταχώρισης παραγγελίας.

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Εάν υπάρξει καθυστέρηση με την παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας, σε εύλογο χρονικό διάστημα, μέσω e-mail ή/και τηλεφώνου για να σας ενημερώσουμε για τους λόγους καθυστέρησης καθώς και τον αναμενόμενο χρόνο αποστολής. Στην περίπτωση αυτή θα μπορείτε (εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δεν σας ικανοποιεί) να ζητήσετε την αλλαγή της παραγγελίας σε άλλο είδος ή ακόμα και την ακύρωση της παραγγελίας σας και επιστροφή των χρημάτων σας.